Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι δανειστές-Ζητούν νέες περικοπές!!!

ftoxia

Τρία σενάρια το πιο επώδυνο από το άλλο, έχουν προτείνει οι δανειστές, που ουσιαστικά απαιτούν την εφαρμογή ενός από όλα, για να πετύχει το σχέδιο τους περί ενός ακόμη 1,8 δισ. Ευρώ!!!
Οι δανειστές δηλώνουν ότι από τις εισφορές και μόνο οι υπολογισμοί δεν βγαίνουν, με τους πολίτες να οδηγούνται στην απόλυτη εξαθλίωση εφόσον οι απαιτήσεις-σοκ για το ασφαλιστικό των δανειστών, γίνουν πράξη....
• Σενάριο 1: Να γίνει περικοπή -6% σε όλες τις συντάξεις από πρώτο ευρώ
• Σενάριο 2: Να γίνουν περικοπές -15% στις συντάξεις πάνω από 800 ευρώ
• Σενάριο 3: Να γίνουν περικοπές της τάξης του 30% (!) στις άνω των 1.000 ευρώ συντάξεις. Οπως υποστηρίζουν οι δανειστές, «μόνο έτσι βγαίνει ο λογαριασμός». Δεδομένου ότι το τρίτο σενάριο θεωρείται και από τους ίδιους... ακραίο, προσανατολίζονται κυρίως στο δεύτερο σενάριο.
Οι δανειστές φέρεται να απέρριψαν την πρόταση της κυβέρνησης για ενιαίο μισθολόγιο καθώς λένε ότι δεν συνδέεται με την παραγωγικότητα και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, θεωρούν ότι το ποσοστό αναπλήρωσης των συντάξιμων αποδοχών πρέπει να πέσει από το 75% που είναι σήμερα σε ένα ποσοστό μεταξύ 45-55%.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …