Παπάγου – Χολαργού: Προσλήψεις 5 γυμναστών

γυμνα

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου – Χολαργού ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ βάσει του α) ΦΕΚ 2431/11-11-2015 περί έγκρισης κατανομής θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) έτους 2015 – 2016 και β) των αποφάσεων 14/2015 και 49/2015 του Δ.Σ. ΔΟΠΑΠ, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με ωριαία αντιμισθία για οκτώ μήνες (8), προκειμένου να λειτουργήσει τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, τα οποία γίνονται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και με συνολικό αριθμό προσληφθέντων πέντε (5) γυμναστών – στριών με τις παρακάτω ειδικότητες και για τα παρακάτω προγράμματα:

(α) Μία (1) θέση ΠΦΑ με ειδικότητα “Χιονοδρομίες & Θαλάσσιο Σκι”, & γνώσεις – εμπειρία σε προγράμματα “Pilates & Αεροβικής Γυμναστικής”.
(β) Μία (1) θέση ΠΦΑ με ειδικότητα “Αντισφαίρισης” & γνώσεις / εμπειρία οργάνωσης & λειτουργίας Ακαδημιών τένις.
(γ) Μία (1) θέση ΠΦΑ με ειδικότητα “Καλαθοσφαίριση”, & γνώσεις – εμπειρία “Χειροσφαίρισης & Αεροβικής Γυμναστικής”.
(δ) Μία (1) θέση ΠΦΑ με ειδικότητα “Ορχηστρικής” & γνώσεις “Zumba Ι & ΙΙ, Pilates, Αεροβική &ι Γιόγκα”, για δημιουργία νέων προγραμμάτων – τμημάτων.
(ε) Μία (1) θέση ΠΦΑ με ειδικότητα «Παραδοσιακών χορών” & γνώσεις “Pilates & Αεροβικής Γυμναστικής”, για δημιουργία νέων προγραμμάτων – τμημάτων.

Οι ανωτέρω ΠΦΑ θα απασχοληθούν στα εγκεκριμένα προγράμματα μικρής και μεγάλης διάρκειας όπως επίσης και στις εγκεκριμένες εκδηλώσεις της περιόδου 2015 – 2016.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …