Σοκάρει η αλλαγή στην ζωή μικρού κοριτσιού από τον πόλεμο στη Συρία(VIDEO)

1575-810x533

Από τις αρχές του 2011, ο εμφύλιος πόλεμος που μαίνεται στη Συρία, έχει καταστρέψει τα πάντα στη χώρα, αλλά το τίμημα το πληρώνουν οι απλοί πολίτες.

Κανείς δεν υποψιαζόταν ότι η κατάσταση θα επικρατούσε μέχρι τώρα, και καθημερινά τα πράγματα να χειροτερεύουν συνεχώς.

Οι πιο τραγικές συνέπειες οποιουδήποτε πολέμου είναι οι ζωές των άμαχων που χάνονται άδικα. Εκτιμάται ότι πάνω από 90.000 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων και πάνω από 130.000 άνθρωποι αγνοούνται. Είναι οικογένειες που δεν ήθελαν καμία σχέση με τον πόλεμο, και ως αποτέλεσμα πήραν ότι μπορούσαν και ξέφυγαν από τη χώρα. Αν και είναι μεγάλο ζήτημα για το που πρέπει να πάνε αυτοί οι άνθρωποι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι καμία οικογένεια δε πρέπει ποτέ να βιώσει κάτι παρόμοιο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από ένα κοριτσάκι που ήταν ευτυχισμένο με την οικογένεια του και κατέληξε να ζήσει τον πόλεμο και να χάσει τα πάντα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …