Η αισιοδοξία θα κρίνει την ημερομηνία άρσης των capital controls

atmoura_614061840

Ούτε πότε θα αποχαιρετίσουμε οριστικά και αμετάκλητα τα capital controls, που ήρθαν για λίγο και συμπλήρωσαν ήδη ένα εξάμηνο, δεν γνωρίζουμε ως χώρα, ως κυβέρνηση και ως οικονομικό επιτελείο, αφού ο καθένας δίνει και μία διαφορετική ημερομηνία, αν και θα πρέπει να βάλουμε στοιχήματα για το ποια από όλες τις απόψεις θα είναι η νικηφόρα.
Τελευταία εκτίμηση με μεγάλο βαθμό αισιοδοξίας, αυτή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, που έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι πρόκειται για το επίπεδο αισιοδοξίας που διαθέτει...
«Είμαι αισιόδοξος ότι στους πρώτους μήνες του επόμενου έτους θα αρθούν τα capital controls. Στο β΄ εξάμηνο του έτους 2016 θα έλθει ανάπτυξη. Στο τέλος του επόμενου έτους θα ανοίξει ο διάλογος με τις αγορές για το δανεισμό της χώρας.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …