Θέσεις πρακτικής άσκησης στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

jobseekers

Σαράντα έξι θέσεις πρακτικής άσκησης προσφέρει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB) με έδρα το Λουξεμβούργο.
Οι θέσεις κατανέμονται σε 14 τμήματα του φορέα, από τα οποία την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν τα εξής: Επιχειρησιακή Λειτουργία (δώδεκα θέσεις), Διαχείριση Συναλλαγών και Αναδιοργάνωσης, Νομική Υπηρεσία (από πέντε θέσεις), Γενική Διεύθυνση-Γραμματεία, Διαχείριση Eργων (από έξι), και Ανθρώπινο Δυναμικό, Διαχείριση Κινδύνων (από τρεις θέσεις).

Βιογραφικά αποστέλλονται έως και σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας, https://erecruitment.eib.org/psp/hr/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_APP_SCHJOB.GBL, όπου οι υποψήφιοι θα βρουν αναρτημένες πληροφορίες για κάθε θέση πρακτικής άσκησης που θα καλυφθεί.

Στα τμήματα Οικονομικών, και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων θα τοποθετηθούν από δύο ασκούμενοι, ενώ από ένας στα τμήματα: Ασφάλειας Συναλλαγών, SG, Πληροφοριών, Οικονομικού Ελέγχου και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …