Οι Μεταλλωρρύχοι της Χαλκιδικής στήριξαν τους πρόσφυγες της Ειδομένης

metallorihoi trofima eidomeni 1

Κλιμάκιο που απαρτίζονταν από εθελοντές μετέβη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, α να παραδώσει τα είδη α’ ανάγκης που συνέλεξαν εργαζόμενοι των Μεταλλείων Χαλκιδικής και κάτοικοι της περιοχής, για τους πρόσφυγες.

«Αγωνιζόμαστε έμπρακτα για ένα καλύτερο μέλλον. Στη Χαλκιδική, στην Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Η ανθρωπιά δεν πρέπει να χαθεί», λένε στο politesaristoteli.blogspot.gr, οι εθελοντές που βρέθηκαν στον καταυλισμό των προσφύγων όπου δεν έπεφτε καρφίτσα, και είδαν με τα μάτια τους τον ανθρώπινο πόνο, την αγωνία και την απελπισία.

Στο σχετικό βίντεο μιλούν οι εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας που ηγήθηκαν της πρωτοβουλίας.

Οι μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής, οι εργάτες των υπογείων, οι άνθρωποι του μόχθου, θα είμαστε πάντα παρόντες, αν όχι πρωτεργάτες, σε δράσεις αλληλεγγύης και βοήθειας, όπου και όποτε χρειαστεί.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …