ΓΣΕΕ:Τα Περιφερειακά Γραφεία ΚΕΠΕΑ

GSEE

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ) σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα, την Νομαρχιακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση όλης της Χώρας, δημιουργεί Περιφερειακά Γραφεία Πληροφόρησης στόχος των οποίων είναι η ενημέρωση των εργαζομένων για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα και των ανέργων για θέσεις εργασίας, προκηρύξεις, σεμινάρια κατάρτισης και προγράμματα απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο.

Μέσω ενός σύγχρονου διαδικτυακού κόμβου που δημιουργήσαμε οι άνεργοι μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους και αντίστοιχα οι εργοδότες να αναζητήσουν προσωπικό που χρειάζεται η επιχείρησή τους, με διαφάνεια, αμεσότητα και αξιοκρατία.

Το κάθε Περιφερειακό Γραφείο συνεργάζεται και υποστηρίζεται από το ΚΕ.Π.Ε.Α. μέσω ενός δυναμικού on line συστήματος, που δίνει την δυνατότητα της άμεσης και της έγκυρης πληροφόρησης.
Ήδη λειτουργούν επτά Περιφερειακά Γραφεία σε:

-Nομαρχία Χίου,

-Δήμο Αργυρούπολης,

-Δήμο Αγίων Αναργύρων,

-Eργατικό Κέντρο Ν. Φλώρινας

-Δήμο Χαλανδρίου,

-Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κοζάνης

-Δήμο Ζωγράφου.

Εκεί μπορούν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι να απευθύνονται να ενημερωθούν για τα θέματα που τους απασχολούν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …