13 συλλήψεις και 26 προσαγωγές στη "μνήμη" Γρηγορόπουλου

images

Δώδεκα Έλληνες και ο ένας αλλοδαπός, μεταξύ των οποίων και έξι ανήλικοι, συνελήφθησαν συνολικά για τα σοβαρά επεισόδια, που έγιναν χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την πορεία αντιεξουσιαστικών ομάδων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια που σημειώθηκαν όταν ήταν επί ποδός 6.000 αστυνομικοί, που δεν μπόρεσαν να απομονώσουν μία ομάδα γνωστών-αγνώστων.
Αντίθετα τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, εμπρησμού, έκρηξης, επικίνδυνων σωματικών βλαβών, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, εξύβρισης, παραβάσεων σχετικών με εκρηκτικές ύλες και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …