Εξελίσσεται το Facebook με τη νέα εφαρμογή του Live Video

facebook-620x320

Συνεχείς είναι το τελευταίο διάστημα οι νέες εφαρμογές στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, που προχωρά σε ακόμη μία αλλαγή, που είναι η πρόσθεση του "Live video", για το σύνολο των χρηστών του.

Αρχικά η λειτουργία του "Live Video", είναι διαθέσιμη ήδη στους χρήστες συσκευών iOS στις ΗΠΑ και αναμένεται τάχιστα να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο και με συσκευές Android.

Θα τους δίνεται η δυνατότητα να μοιράζονται με τους φίλους τους live videos που θα τραβούν με τη φορητή συσκευή τους, σε πραγματικό χρόνο.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελληνοτουρκικά: Η συνάντηση των αντιπροσωπειών για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης

Στις αντιπροσωπείες συμμετείχαν πρέσβεις και υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί Την πορεία υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) …