Προσλήψεις 100 νέων εργαζόμενων από μεγάλη εταιρεία στο Εξωτερικό

job

Η SEAT, τον Ιανουάριο 2016, θα προσλάβει 100 νέους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της στο Martorell. Οι εργαζόμενοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα προσφέρουν της υπηρεσίες τους στην εταιρεία προσωρινά μέσω γραφείων ευρέσεως εργασίας , θα προστεθούν στο δυναμικό του εργοστασίου για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών της παραγωγής του επόμενου έτους. Οι νέες προσλήψεις ενδέχεται να αυξηθούν σταδιακά μέχρι τον Μάιο 2016 σε 160 εργαζόμενους, ανάλογα με τις εξελίξεις στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η SEAT θα κλείσει το έτος 2015 με 350 νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων 100 μηχανικών που προσλήφθηκαν στο Τεχνικό Κέντρο και 48 αποφοίτων της σχολής επαγγελματικής κατάρτισης της εταιρείας.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του τμήματος HR της SEAT, Xavier Ros, επεσήμανε: «η αύξηση των πωλήσεων που απολαμβάνει η μάρκα από το 2013 και η επιτυχία του Audi Q3 που παράγεται στο Martorell, αποτελούν εξαιρετικά  νέα για όλους του εργαζόμενους  και δεδομένα που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε προσλάβει 750 νέους υπαλλήλους και έχουμε δημιουργήσει περίπου 3.000 θέσεις εργασίας σε επίπεδο προμηθευτών».

Η SEAT παράλληλα, θα επανεξετάσει και τις υπόλοιπες συμβάσεις σε μηνιαία βάση προσωπικού που προσλαμβάνεται μέσω γραφείων εργασίας προσωρινής απασχόλησης σύμφωνα με τις ανάγκες της παραγωγής, ένας τύπος εργατικού δυναμικού που χρησιμοποιείται από την επιχείρηση αποκλειστικά ως μέτρο ευελιξίας προκειμένου να ανταποκριθεί και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της αγοράς.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …