3 8μηνες προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-W4R5
Ανακοίνωση για την πρόσληψη συνολικά τριών (3) ατόμων για την λειτουργία των τμημάτων του Κέντρου Νεολαίας της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης.
3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.
4. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του δημοσίου ή ΟΤΑ ή Δημοτικές Επιχειρήσεις ή Ιδιωτικές Σχολές, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
5. Αποδεικτικά εκπαιδευτικής/καλλιτεχνικής δραστηριότητας: προσωπική παρουσίαση σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή, CD, DVD, έργα μαθητών, συμμετοχή σε εκθέσεις, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, καλλιτεχνικά φεστιβάλ, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, συστάσεις-διακρίσεις κλπ, τα οποία θα πιστοποιούνται με έγγραφα. 6. Πρόσφατο Βιογραφικό σημείωμα.
7. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
8. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης.
Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας. Από τη βεβαίωση πρέπει να προκύπτει σαφώς ο χρόνος ανεργίας.
9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
• Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
• Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα. 10. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι έχει διαβάσει την προκήρυξη και αποδέχεται τους όρους αυτής.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64°. Όποιος προσληφθεί θα προσκομίσει ποινικό μητρώο κατά την υπογραφή της σύμβασης.
ΕΠΙΛΟΓΗ- ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή των υποψήφιων θα γίνει από την επιτροπή επιλογής προσωπικού που συστάθηκε με την υπ' αριθ. 5/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πίνακες κατάταξης των υποψήφιων αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων της επιχείρησης.
Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση της πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.thessaloniki.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου θεσσαλονίκης ( Δ/νση: Μ. Κάλλας 23 και Κυδωνιών γωνία, τηλ. 2313318235 κα Ζωή Χατζηαντωνίου ) καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού θεσσαλονίκης, στα γραφεία της επιχείρησης καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …