80 οι γυμναστές στο Δήμο Αμαρουσίου

ergasia-job2-620x320

Το ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου» ανακοινώνει την πρόσληψη έως ογδόντα (80) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ωριαία αποζημίωση), συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Αθλησης για Ολους (ΠΑγΟ) έτους 2015-2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου (οδός Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα), τηλ. επικοινωνίας: 210 6107650-651 για δέκα (10) ημέρες έως και τις 13-12-2015.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …