Πρόσληψη μία στο Δήμο Κισσάμου

εργασια

Ο Δήμος Κισσάμου την πλήρωση µιας (1) κενής θέσης για έκτακτες και περιοδικές ανάγκες ∆Ε Μουσικού µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου µε πλήρη απασχόληση έως 8 µήνες για τις ανάγκες τις Φιλαρµονικής.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ
Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
1.Να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια (άρθρο 12 του ν.3584/2007)
2.Να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω (άρθρο 13 του Ν.3584/2007)
3. Να είναι υγιείς, αρτιμελείς και να έχουν φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης ( άρθρο 14 του ν.3584/2007)
4. Να έχουν εκπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία όπου η ηλικία το επιτρέπει εφόσον είναι άρρεν (άρθρο 15 του ν.3584/2007)
5. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του ν.3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων» (ποινική καταδίκη , στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση)
6. Να μην έχουν απολυθεί από άλλη θέση για πειθαρχικούς λόγους (άρθρο 17 του ν.3584/2007)
Β. ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Ειδικό τυπικό προσόν για την κάλυψη της θέσης ορίζεται , πτυχία πιάνου και πλέον
α) γνώσεις στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση
β) γνώσεις του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλόν Braille
Γ.ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:
Σε περίπτωση ισοψηφίας κατά την επιλογή θα ληφθεί υπόψη η οικογενειακή κατάσταση των ενδιαφερομένων.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στο Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ και θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο της

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο 2,21%- Σε νέα υψηλά 9 ετών η αγορά

Το επενδυτικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις τραπεζικές μετοχές, ενώ από την υψηλή κεφαλαιοποίηση διακρίθηκαν οι μετοχές …