Διορίζονται 145 επιλαχόντες στο Λιμενικό Σώμα

dimartiria-limenikoi
Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βερναρδάκη, καθορίζεται η κατανομή του προσωπικού για το 2015, στο Λιμενικό Σώμα για εξήντα εννέα (69) Δόκιμους Σημαιοφόρους στο Λιμενικό Σώμα αλλά και Εβδομήντα έξι (76) Δοκίμων Υπαξιωματικών επιλαχόντες του αντίστοιχου διαγωνισμού κατάταξης έτους 2014.
Την δυνατότητα να επιτρέπεται η κατάταξη επιλαχόντων διαγωνισμών για την κατάταξη υποψηφίων στις παραγωγικές Σχολές Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής εντός ενός (1) έτους από την ορκωμοσία των αντίστοιχων επιτυχόντων, ώστε να καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών ώστε και να λυθεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με προηγούμενο διαγωνισμό για εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα όπου παρατηρήθηκε το φαινόμενο επιτυχόντες να έχουν λιγότερα μόρια από επιλαχόντες είχε ανοίξει τον δρόμο διάταξη σε προηγούμενο πολυνομοσχέδιο.
Η απόφαση για την κατανομή έρχεται μετά την δέσμευση του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Δρίτσα για την πρόσληψη των επιλαχόντων ώστε να καλυφθούν θέσεις στο Σώμα λόγω των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν λόγω της προσφυγικής κρίσης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …