Εργαζόμενος(μάλαμα) καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών

dikastirio_

Σε 21 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε τη Δευτέρα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων πρώην τραπεζική υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε, κατά τη διάρκεια αρκετών ετών, το πόσο των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ από υποκατάστημα τράπεζας στη Λάρισα.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και σε δεύτερο βαθμό με ελαφρυντικά και την καταδίκασε συνολικά σε 21 χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση (15 χρόνια), πλαστογραφία (3 χρόνια) και υπεξαγωγή εγγράφων (3 χρόνια).
Σύμφωνα με την απόφαση, αφαιρούνται τα χρόνια της έως τώρα κράτησης, ενώ στερείται των πολιτικών της δικαιωμάτων επί μία πενταετία.
Η υπεξαίρεση είχε αποκαλυφθεί το 2011 στο πλαίσιο ελέγχου. Όπως παραδέχθηκε η ίδια, χρησιμοποιούσε τις προθεσμιακές καταθέσεις σε συνδυασμό με έναν «κρυφό» λογαριασμό προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό της. Στην πράξη της αυτή, όπως ισχυρίστηκε, την οδήγησε το πάθος της για τον τζόγο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …