Καταβολή επιδομάτων, σίτισης, ενοικίου, Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

epidoma708

Τρέχουν για να προλάβουν τους χρόνους και να καταβάλλουν την επόμενη δόση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, της επιδότησης σίτισης και της επιδότησης ενοικίου πριν από τα Χριστούγεννα, οι υπηρεσίες Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας, στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης επίσπευσης της ανακούφισης όσων πλήττονται από την ανθρωπιστική κρίση.
Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα λαμβάνουν περισσότεροι από 20.000 πολίτες και το η επιδότηση σίτισης που διαμορφώνεται από 70 – 220 ευρώ ανά δικαιούχο λαμβάνεται από 148.0000 πολίτες, όταν η επιδότηση ενοικίου χορηγείται ήδη σε 13.064 δικαιούχους, με 2.300 ακόμα άτομα να περιμένουν την α΄δόση αφού έγιναν δεκτές οι ενστάσεις τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …