Ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ

ekab-asthenoforo

Το είπαν και το κάνουν πράξη από σήμερα οι οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, ξεκινώντας επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας  την καταβολή δεδουλευμένων, όπως αμοιβές εκτός έδρας από τον Δεκέμβριο 2014 έως και σήμερα, εξαιρέσιμα, νυχτερινά και αργίες Δεκεμβρίου 2014 και από Σεπτέμβριο 2015 έως και Νοέμβριο 2015.

Στην ανακοίνωση του το Σωματείο, υποστηρίζει πως «δεν δόθηκε καμία απολύτως λύση, οπότε υλοποιούν τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων, που εξουσιοδότησαν το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ για έναρξη επίσχεσης εργασίας από σήμερα Τετάρτη 9-12-15».

Η κινητοποίηση τους είναι το αποτέλεσμα της άκαρπης συνάντησης του σωματείου τους με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με βασικό αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …