156 άτομα με χρόνια καθυστέρηση επιτέλους πιάνουν δουλειά

ergasia-euresi_b2

135 αδιόριστοι επιτυχόντες των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ το 2008, 2009 και 2010, θα προσληφθούν σε υπηρεσίες του Δημοσίου, το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Από τους επιτυχόντες, οι 40 είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, οι 8 πτυχιούχοι ΤΕΙ και οι 87 απόφοιτοι Λυκείου, που θα τοποθετηθούν οι 113 σε φορείς του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας και συγκεκριμένα σε ΑΤΕΙ, Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, Περιφερειακές Υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στο Αρεταίειο.

Οι 11 σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο ένας στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, οι τέσσερις στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και οι έξι στο υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …