Αποτελέσματα μοριοδότησης προσλήψεων προστατευόμενων μέσω ΟΑΕΔ

oaed-anergia-anergoi
Ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ μετά από πολλούς μήνες καθυστέρηση για τους προστατευόμενους του νόμου Ν. 2643/1998 και τους πίνακες κατάταξης για όσους είχαν υποβάλει αιτήσεις για ένταξη στις ευεργετικές διατάξεις πρόσληψης στο δημόσιο.
Η Δίοικηση του ΟΑΕΔ γνωστοποίησε σήμερα ότι με βάση τις αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις που υπέβαλαν οι προστατευόμενοι του Ν. 2643/1998, συντάχθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.:
α) Ενδεικτικοί πίνακες βαθμολόγησης κατά κατηγορία προστασίας και εκπαίδευσης.
β) Πίνακες Αιτήσεων οι οποίες εξαιρούνται από την διαδικασία της μοριοδότησης.
Οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα βαθμολόγησης οι οποίοι έχουν μοριοδοτηθεί, καλούνται την επομένη ημέρα μετά την δημοσίευση στον Τύπο, και την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15) ημερών, δηλαδή από 10-12-2015 έως και 24-12-2015.
Διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους προστατευόμενους μαζί με την αίτησή τους κατά την πρώτη φάση της προκήρυξης, είτε δεν είχαν προσκομίσει καθόλου την Υ.Δ. (της αίτησης) με το γνήσιο της υπογραφής είτε είχαν προσκομίσει την Υ.Δ. χωρίς να υπάρχει το γνήσιο της υπογραφής.
Για το λόγο αυτό, και προκειμένου να τύχουν όμοιας αντιμετώπισης όλοι οι αιτούντες, παρακαλούνται όλοι οι προστατευόμενοι μαζί με τα δικαιολογητικά τους να προσκομίσουν την συγκεκριμένη Υ.Δ. με το γνήσιο της υπογραφής.
Υπενθυμίζεται ότι πρέπει να συμπληρώνονται από τους προστατευόμενους όλα τα δικαιολογητικά και να συνοδεύονται με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ που βρίσκεται στο ΦΕΚ Τεύχος Β 3408/18-12-2014.
ΠΔ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΔ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΔ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΔ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΠΑ2 ΣΥΡΟΥ
ΚΠΑ2 ΚΑΒΑΛΑΣ
ΚΠΑ2 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΚΠΑ2 ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
KΠΑ2 ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΠΑ2 ΡΟΔΟΥ
KΠΑ2 ΛΑΜΙΑΣ
ΚΠΑ2 ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …