Ο Δήμος Νευροκοπίου ζητά προσωπικό

47bc3f3ea5cbcf083de2634b67c3e43a_L
Ο Δήμος Νευροκοπίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Οποιοδήποτε απολυτήριο τίτλος σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4. Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων ομάδας Α' ειδικότητας 1 για τα Μ.Ε. 1.4 - 1.5 5. Ισχύουσα άδεια οδήγησης Β' κατηγορία 6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν υφίσταται στο πρόσωπό του υποψηφίου το κώλυμα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και τα σχετικά κωλύματα των άρθρων 5 & 6 ΠΔ 164/2004.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Κ. Νευροκοπίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Θεοδώρα Καρπιτσάρη (τηλ: 2523 350 145).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …