ΟΕΕ: Ενιαία ρύθμιση οφειλών σε τράπεζες και Δημόσιο

rythmisi-ofeilonn

Την ενιαία ρύθμιση οφειλών σε τράπεζες και Δημόσιο, ζήτησαν από τον υφυπουργό Οικονομίας, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Αλαμάνος.

Στην ανακοίνωση του επιμελητηρίου σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Χαρίτσης είπε ότι θα εξεταστεί αμέσως μετά τα προαπαιτούμενα.

Οι εκπρόσωποι του επιμελητηρίου έθεσαν στον υφυπουργό, ακόμη, τα εξής θέματα:

– Κατοχύρωση των νέων επαγγελμάτων, του διαχειριστή αφερεγγυότητας (το μητρώο να τηρείται από το Οικονομικό Επιμελητήριο), του οικονομολόγου μελετητή και του εσωτερικού ελεγκτή.

– Ένταξη των οικονομολόγων και λογιστών φοροτεχνικών στα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ για την επιδότηση των δραστηριοτήτων τους.

– Ψηφιακό πιστοποιητικό για τους λογιστές-φοροτεχνικούς.

– Κατάρτιση των ανέργων νέων οικονομολόγων-μελών του ΟΕΕ σε επιδοτούμενα προγράμματα.

Συμμετοχή του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε ομάδα εργασίας για το νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, στην οποία, σύμφωνα με το Επιμελητήριο, ο κ. Χαρίτσης ήταν απόλυτα σύμφωνος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Διπλωματικές πηγές για Τουρκία: Απορρίποντας ΟΗΕ- UΝΕSCO, διαζύγιο με διεθνή νομιμότητα

Η Τουρκία απορρίπτοντας την δήλωση του Προέδρου του ΣΑ ΟΗΕ και της Επιτροπής Παγκόσμιας Πολιτιστικής …