Προσλήψεις ανακοινώθηκαν από το Δήμο Δελφών

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0003-e1431694071970
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Δελφών, που εδρεύει στην Άμφισσα και συγκεκριμένα του εξής αριθμού ατόμων, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης:
-2 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
-1 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργων (ισοπεδωτής)
-9 ΥΕ Εργατών καθαριότητας
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ/ ΔΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ρ.ΚΟΝΤΟΡΗΓΑ 12, Τ.Κ.33100 ΑΜΦΙΣΣΑ, υπόψιν κας Ευσταθίας Βελαώρα (τηλ. επικοινωνίας: 2265079077).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά τηναποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ έως 18/12
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

KFC General Manager

KFC General Manager This is an excellent opportunity for an ambitious leader to join the KFC family..