Αποπληρώνονται οι δικαιούχοι του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

epidoma
Το Δ.Σ./Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ενημερώνει κάθε ενδιε αφερόμενο ότι στις 07.12.2015 έλαβε το εναπομείναν τμήμα του εγκεκριμένου τακτικού προϋπολογισμού από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ώστε άμεσα να προχωρήσει σε αποπληρωμή των οφειλών προς τις σχολικές καθαρίστριες, τους προμηθευτές Φοιτητικών/Σπουδαστικών Εστιών, αλλά και τους προμηθευτές του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
Σημειώνεται ότι, για τους εκπαιδευτικούς και προμηθευτές ΔΙΕΚ-ΣΕΚ θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Ταυτόχρονα με την έκδοση των σχετικών Αποφάσεων χρηματοδότησης και κατανομής έργων ΕΣΠΑ από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για τα έργα που υλοποιούνται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Εκπαίδευσης και Διά βίου Μάθησης, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. απέστειλε, ως όφειλε, στο ΥΠΠΕΘ τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία για την εκταμίευση των εγκεκριμένων χρηματοδοτήσεων, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η αποπληρωμή των δικαιούχων εκπαιδευτικών, προμηθευτών και περιφερειακών στελεχών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Να ανακαλέσει εκ νέου καλεί η Ζαχαράκη τον Παπαδόπουλο

Κάθε προσπάθεια παρακίνησης σε βία καταδίκασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως …