Μία πρόσληψη δικηγόρου στο Δήμο Ελαφονήσου

dikigoros-kaleitai-na-apozimiwsei-ton-pelati-tis.w_l

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για την πλήρωση με επιλογή, μίας (1) θέσης δικηγόρου, Παρ’ Αρείω Πάγω με έμμισθη εντολή, στο Δήμο Ελαφονήσου, αναφορικά με την λειτουργία Νομικής Υπηρεσίας .

Η πρόσληψη, θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4194/2013 (Κώδικος Δικηγόρων) όπως ισχύει κάθε φορά και θα συνδέεται με το Δήμο Ελαφονήσου, με σχέση έμμισθης εντολής.

  1. Ο Δικηγόρος που θα προσληφθεί θα καταλάβει κενή οργανική θέση, κατηγορίας προσωπικού ειδικών θέσεων, με αρμοδιότητες καθήκοντα, υποχρεώσεις και αντικείμενο απασχόλησης ως εξής:

α.Την νομική εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον όλων γενικά των Δικαστικών και Διοικητικών αρχών κάθε βαθμού δικαιοδοσίας μετά από σχετική εντολή της Δημοτικής Αρχής, την παροχή κάθε νομικής προστασίας στον Δήμο και την παράσταση στη διεξαγωγή των δικαστικών υποθέσεων του Δήμου ενώπιον του αρμοδίων Δικαστικών ή Διοικητικών Αρχών.

β.Την παροχή υπηρεσιών νομικής επεξεργασίας, των προγραμματικών συμβάσεων που συμμετέχει ο Δήμος, των συμβολαίων, των συμβάσεων εργασίας και έργου, των διακηρύξεων, των δημοπρασιών, κλπ του Δήμου και των νομικών Προσώπων του.

γ.Την παροχή νομικής επεξεργασίας και γνωμοδοτήσεων για πράξεις της Δημόσιας Διοίκησης, που αφορούν τον Δήμο.

δ.Την σύνταξη των σχεδίων όλων των πράξεων συμφωνίας που ενεργεί ο Δήμος ή τα δημοτικά Ιδρύματα και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού, με οποιαδήποτε πρόσωπα (φυσικά ή νομκά), που αναφέρονται σε πωλήσεις, μισθώσεις, εκμισθώσεις και αγορές, καθώς και τον έλεγχο, όπου τούτο είναι αναγκαίο για τον άνω σκοπό, των σχετικών τίτλων ιδιοκτησιών.

ε.Την εισήγηση για την κατάργηση των δικών, σε όσες περιπτώσεις η συνέχισή τους προβλέπεται αλυσιτελής ή ασύμφορη για τον Δήμο.

στ.Την παραλαβή των δικογράφων που απευθύνονται στον Δήμο, όταν απουσιάζει ο νόμιμος εκπρόσωπος του Δήμου.

ζ.Την επιμέλεια της τήρησης ειδικού πρωτοκόλλου εισερχομένων και εξερχομένων δικαστικών εγγράφων, γενικά, ως και των επισυναπτομένων σ’ αυτά στοιχείων, καθώς και την τήρηση ειδικού αρχείου- βιβλίου πορείας των δικαστικών υποθέσεων του Δήμου.

η. Την επιμέλεια της τήρησης και ενημέρωσης του διαρκή Κώδικα νομοθεσίας ή οποιουδήποτε νομικού βοηθήματος προμηθεύεται ο Δήμος, περιλαμβανομένων των εντύπων και ηλεκτρονικών αρχείων (νομικών δεδομένων και πληροφοριών).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …