Μηχανικοί προσλαμβάνονται στο ΚΑΠΕ με σύμβαση έργου

ergasia-5dfa66bec3574f85885339fc01d07053-890x395

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό πρόκειται να προσλάβει το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), με σύμβαση μίσθωσης έργου ετήσιας διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσής της μέχρι τη λήξη της διάρκειας των Προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

-ένας Χημικός Μηχανικός ΠΕ,

-ένας Μηχανικός ΠΕ,

-ένας Μηχανικός Μεταλλείων - Μεταλλουργός ΠΕ και

-δύο Μηχανικοί Ορυκτών Πόρων ΠΕ.

Οι θέσεις απαιτούν εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο, συναφή εμπειρία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών θα συνεκτιμηθεί.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του ΚΑΠΕ έως τις 7 Δεκεμβρίου, στη δ/νση: 19ο χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος, 19009 Πικέρμι Αττικής, υπόψη κας Αικ. Μπεχράκη, με την ένδειξη: Αίτηση για την πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών, με Συμβάσεις Ανάθεσης Εργου, για την εκτέλεση Προγραμμάτων που υλοποιεί το ΚΑΠΕ.

Εναλλακτικά μπορούν να τα στείλουν ηλεκτρονική διεύθυνση: bechraki@cres.ar, ειδικά αν τους λείπει κάποιο από τα δικαιολογητικά.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …