Ο κληρικός της βίας, του μίσους και της αδιανόητης πρόκλησης(Με επιείκεια οι χαρακτηρισμοί)

ambrosios

Τον αμάζευτο έχει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, όσον αφορά στο πρωτοφανές μένος και στις αισχρότατες εκφράσεις του για τους ομοφυλόφιλους και όσους στηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης, με την Ιερά Σύνοδο να αδυνατεί να δείξει πυγμή και να παρέμβει, την κοινωνία να είναι ανάστατη και τους πιστούς να αναρωτιούνται πως ένας εκπρόσωπος της εκκλησίας αντικρούει με τόση βία, αισχρολογία και ακατανόμαστες εκφράσεις το μήνυμα του θρησκεύματος για αγάπη και συγχώρεση και να μην κρίνεις για να μην κριθείς ,ειδικά όταν από την εποχή των πολιτικών φρονημάτων, φτάσαμε στην εποχή των σεξουαλικών προτιμήσεων, για να είναι κάποιος δαχτυλοδειχτούμενος στην κοινωνική κατακραυγή. Το μόνο που δεν πρότεινε είναι να τους εξορίσουμε στη Γυάρο, γιατί ζήτησε να τους εκτελέσουμε!!!

Ο Μητροπολίτης μέσω του blog του, ξαναχτυπά και κάνει δώρο στην κυβέρνηση ένα κείμενο από το βιβλίο «Το φως της Αρχαίας Ελλάδος», που αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία.

"Με χαρά σας παραδίδουμε στη συνέχεια ένα βαθυστόχαστο κείμενο του κ. Δ. Δ. Λιακόπουλου από το βιβλίο του «Το φως της Αρχαίας Ελλάδος», που αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία. Προσφέρεται στην Κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία με υπό ψήφιση Νόμο επιχειρεί να νομιμοποιήσει τον γάμο των .....ομοφυλοφίλων! Ας συνεχίσει, λοιπόν, το ηθικά καταστρεπτικό της έργο με το να νομοθετήσει περαιτέρω την νομιμοποίηση της χρήσεως ναρκωτικών, την πολυγαμία, την ελεύθερη συμβίωση, την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων παιδιών, την μοιχεία, την κλοπή και τόσων άλλων αθλιοτήτων της ανθρώπινης ψυχής! Γιατί όχι; Έχει πολλά ακόμη να κάμει αυτή η Κυβέρνηση , έτσι ώστε τελικά οι άνθρωποι του υποκόσμου, τα αποβράσματα της Κοινωνίας, να βγούν στην επιφάνεια, έχοντας ψηλά το κεφάλι, οι δέ έντιμοι και ενάρετοι άνθρωποι της Κοινωνίας να τρέχουν, για να κρυφτούν πλέον στα έγκατα της γής ώς ........μη φυσιολογικοί άνθρωποι!"

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …