Χωρίς οι τραυματιοφορείς την Τρίτη Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

κεντρο υγειας
24ωρη απεργία για τις 15 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας, κήρυξε η Πανελλήνια Ενωση Τραυματιοφορέων, που στην ανακοίνβωση που εξέδωσε διαμαρτύρεται για  τις ελλείψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
«Χρόνια τώρα, χωρίς προσλήψεις, αλλά με συνταξιοδοτήσεις και μετατάξεις, έχουν οδηγήσει τα νοσοκομεία να δουλεύουν χωρίς τραυματιοφορείς», αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση, με αποτέλεσμα, όπως επισημαίνεται, να προκαλείται «συμφόρηση» στα νοσοκομεία, «ασθενείς να "λιμνάζουν" σε κλινικές, καθώς η μετακίνησή τους για εξετάσεις καθυστερεί», τμήματα, όπως τα εξωτερικά ιατρεία, το ακτινολογικό, οι μονάδες τεχνητού νεφρού και αιμοδοσίας, οι μονάδες ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας και εντατικής θεραπείας, «να καθυστερούν να εξυπηρετήσουν άλλα περιστατικά όταν οι ασθενείς δεν παραλαμβάνονται εγκαίρως.

Οι καθυστερήσεις αυτές δημιουργούν συχνά δυσλειτουργίες στα νοσοκομεία και εντάσεις μεταξύ του προσωπικού, ενώ η εντατικοποίηση της εργασίας, έχει επιπτώσεις στην υγεία μας.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …