Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κλήρωσης στο ΕΑΠ

eap2
Ολοκληρώθηκε η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάροδο της οδού Αριστοτέλους 18 στην Πάτρα, φοιτητές που θα φοιτήσουν στα προπτυχιακά προγράμματα του ΕΑΠ το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017.
Συνολικά 27.341 υποψήφιοι υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα που θα προσφέρει το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
(Προκειμένου να πληροφορηθείτε τη σειρά κατάταξής σας, πληκτρολογήστε τον αριθμό του δελτίου ταυτοποίησής σας. Ακολούθως πιέστε στην ένδειξη ΕΥΡΕΣΗ.)
Λίγοι τυχεροί αιτούντες όμως θα φοιτήσουν χωρίς να περιμένουν την κλήρωση αφού οι αιτήσεις για συγκεκριμένα προπτυχιακά προγράμματα φοίτησης ήταν λιγότερες από τις προσφερόμενες θέσεις. Για παράδειγμα στο τμήμα Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής Α&Β 88 ήταν οι προσφερόμενες θέσεις ενώ έγιναν 80 αιτήσεις.
-Στο τμήμα περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων προσφερόμενες θέσεις ήταν 55 και έγιναν 47 αιτήσεις
-Στο τμήμα Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές Α οι προσφερόμενες θέσεις ήταν 70 ενώ έγιναν 51 αιτήσεις.
-Στο τμήμα Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού Β πάλι οι θέσεις ήταν περισσότερες από τους αιτούμενους

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …