Εξωτερικούς συνεργάτες αναζητά το Εθνικό Αστεροσκοπείο

asteroskopio

Πέντε εξωτερικούς συνεργάτες θα προσλάβει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (ΕΑΑ/ΓΙ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Αριστεία ΓΓΕΤ στο Περιβάλλον, τη Διαστημική και τη Γεωδυναμική/Σεισμολογία 2015-2017».

Οι νέοι συνεργάτες που θα συνάψουν συμβάσεις μίσθωσης έργου με το Αστεροσκοπείο θα ανήκουν στις ειδικότητες:

• δύο ΠΕ Γεωεπιστήμονες, με εξειδίκευση στη ανάλυση σεισμολογικών δεδομένων και εμπειρία σε εγκατάσταση και επεξεργασία δεδομένων σεισμικών - γεωφυσικών διατάξεων

• ένας ΤΕ Ηλεκτρονικός με αναγνωρισμένη εμπειρία σε σεισμολογικά δίκτυα και την παροχή υποστήριξης-ανάπτυξης του υπολογιστικού κέντρου για την απόκτηση, αποθήκευση και επεξεργασία των σχετικών σεισμολογικών δεδομένων

• δύο Εντεταλμένοι ερευνητές (Γ’ βαθμίδας) με τριετή θητεία στο αντικείμενο «Σεισμολογία.

Οι αιτήσεις και τα βιογραφικά των ενδιαφερόμενων πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στη διεύθυνση Διοικητικού του Ε.Α.Α. (Λόφος Νυμφών, 118 10 Θησείο, Αθήνα) ή στο e mail: eoik@noa.gr.

Πληροφορίες: 210 3490183.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …