Θέσεις εργασίας στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος

jogging-thumb-large
Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Αθλητικού Οργανισμού.
1) Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Φυσικής Αγωγής ηλικίας από 22-60 ετών.
2) Οι υποψήφιοι να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.) με επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 4 του Ν. 2207/94 περί «προσωρινής κράτησης και έλεγχο της διάρκειάς της, αναστολή ποινών κ.λ.π. και άλλες διατάξεις».
1. Αίτηση, η οποία διανέμεται από τον Α.Ο.
2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφι¬κό σημείωμα είναι αληθή.
4. Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορι¬κού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα. 5. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
8. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
9. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
10. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικο¬γένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
11. Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή με την αιτία αυτής (μόνο για άνδρες).
Οι ενδιαφερόμενοι θα εργαστούν στα Προγράμματα Μαζικού αθλητισμού του Α.Ο και σε όποια δημοτική ενότητα αποφασιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του Α.Ο
Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.
Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
Βασικό κριτήριο κατάταξης των υποψηφίων είναι η ανεργία.
Η ανεργία αποδεικνύεται με σχετική βεβαίωση του ΟΑΕΔ.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση δύναται να προσληφθούν και ΚΦΑ που δεν είναι άνεργοι.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας ,Βασ Παύλου 108 & Φλέμινγκ Σπάτα ή στα γραφεία του Κέντρου Νεότητας - Αθλητισμού Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος επί της οδού Ανθέων 21 στην Αρτέμιδα εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (παρ. 10 άρθρο 21 Ν.2190/1994).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …