Τα δύσκολα ξεκινούν: Έρχονται τα τραπεζικά ραβασάκια των κόκκινων δανείων

pleisthriamoi

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τα κόκκινα δάνεια, ειδικά για όσους έχουν καθυστερήσει τουλάχιστον για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών, καθώς μέχρι τα τέλη του μήνα θα λάβουν το «ραβασάκι» τους να σπεύσουν στα τραπεζικά υποκαταστήματα για να προβούν σε ρύθμιση, την οποία θα πρέπει να τηρήσουν απαρέγκλιτα, αλλιώς κινδυνεύουν.
Πιο επικίνδυνη θα γίνει όμως η κατάσταση για όσους με κόκκινα δάνεια, αδιαφορήσουν στο «ραβασάκι» και δεν σπεύσουν στις τράπεζες, οι οποίοι θα στείλουν και δεύτερη επιστολή αναφέροντας τι θα επακολουθήσει και δεν θα είναι άλλο, από το να βγάλουν στο σφυρί το ακίνητό τους, ακόμα και αν πρόκειται για την πρώτη και μοναδική τους κατοικία.

Οι τράπεζες γνωστοποιούν ότι τα δάνεια των μη συνεργάσιμων, θα πωληθούν σε ξένα «funds», που θα μπορούν (μετά την συμφωνία κυβέρνησης δανειστών για την σωτηρία της χώρας), να αγοράζουν τόσο δάνεια άνω των 90 ημερών, όσο και δάνεια που εξυπηρετούνται από τον δανειολήπτη όταν εκείνος σε κάποια άλλη τράπεζα το ίδιο πρόσωπο έχει "κόκκινο" δάνειο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …