Χριστέ μου! Το μεγαλείο ψυχής άστεγου, "χαστούκι" στους Εθνικούς Σωτήρες(ΦΩΤΟ)

2427851_b1

Μοναδικό μεγαλείο ψυχής και ελπίδας από έναν άνθρωπο που αν και δεν είναι επαγγελματίας επαίτης, κατέληξε από τις αποφάσεις κυβερνήσεων δεκαετιών, να χάσει ότι είχε και να κοιμάται στους δρόμους.

Λίγη ντροπή να είχαν μόνο όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν, αυτός ο άνθρωπος και δεκάδες άλλοι θα έκαναν γιορτές και θα ζούσαν με αξιοπρέπεια στα σπίτια τους, όπως όσοι "άχρηστοι" ανέλαβαν να σώσουν μετά την μεταπολίτευση την χώρα. Αυτός ο άνθρωπος δεν τα έφαγε μαζί με άλλους που κοιμούνται σε βίλες, αλλά του τα έφαγαν και τον άφησαν κυριολεκτικά στο πεζοδρόμιο.

Αλλά δεν μπόρεσαν να του πάρουν την ΕΛΠΙΔΑ και αυτή είναι η εκδίκησή του!!!

Όμως δεν το βάζει κάτω και ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο, δίνοντας παραδείγματα δύναμης ψυχής και αγώνα για μία καλύτερη ζωή.

Αψηφώντας το κρύο και τις κακουχίες που αντιμετωπίζει, στόλισε δίπλα στα λιγοστά υπάρχοντά του σε πεζοδρόμιο της Αθήνας, όπου ζει, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …