1.883 οι υποψήφιοι του διαγωνισμού του ΕΚΔΔΑ

459fek-metenergeia-620x320

Από τις 19 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2015,  στις εγκαταστάσεις της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, θα διενεργηθεί το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού εισαγωγής 80 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) του ΕΚΔΔΑ.

Φέτος, στο πλαίσιο του 24ου διαγωνισμού για την εισαγωγή 80 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), θα φοιτήσουν 20 σπουδαστές στο Τμήμα Γενικής Διοίκησης, στο Τμήμα Αναπτυξιακών - Περιφερειακών Πολιτικών 15 σπουδαστές, στο Τμήμα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας 20 σπουδαστές, στο Τμήμα Εμπορικών - Οικονομικών Υποθέσεων 15 σπουδαστές και στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων 10 σπουδαστές.

Στον εισαγωγικό διαγωνισμό, που προκήρυξε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ), υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής 1.883 άτομα, με τον τελικό αριθμό όσων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο στάδιο να προσδιορίζεται σε 1.874 (μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την επικύρωση του σχετικού πίνακα των υποψηφίων από την ΚΕΕ).

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να βρίσκονται στους χώρους των εξεταστικών κέντρων μία ώρα νωρίτερα, έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται οι διαγωνιζόμενοι/ες να κατέχουν στις αίθουσες των εξετάσεων βιβλία, σημειώσεις, μικροϋπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διορθωτικό.

Οι υποψήφιοι/ες θα διαγωνιστούν στα γνωστικά αντικείμενα «Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους» (Σάββατο 19/12), «Μικροοικονομική - Μακροοικονομική και Δημόσια Οικονομική» (Κυριακή 20/12) και «Γνώσεις και Δεξιότητες» (Δευτέρα 21/12).

Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει γραπτή και προφορική εξέταση των υποψηφίων σε φάκελο με επίκαιρο θέμα και θα διεξαχθεί μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του πρώτου σταδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 213 1306 219, 213 1306 242, 213 1306 243.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …