Ευοίωνες οι προβλέψεις του ΣΕΒ για το 2016

seb1

Καλύτερο από το 2015 θα είναι κατά τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα το 2016, διότι αναμένει την εκδήλωση και μάλιστα έντονου ενδιαφέροντος για επενδύσεις σε τομείς με στρατηγικό πλεονέκτημα, υπό προυποθέσεις πάντα, όπως τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της χώρας, σε συνδυασμό τη γεωγραφική θέση, το στελεχιακό δυναμικό, τις βασικές υποδομές και τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
Σε ομιλία του στην εκδήλωση του Συνδέσμου, εξήγησε ότι κατά τις εκτιμήσεις του, το επενδυτικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε τομείς, του τουρισμού, των logistics, των ακίνητα και στην ευνοϊκή συγκυρία του φθηνού χρήματος, με τον διεθνή ανταγωνισμό που κάνουν την Ελλάδα ελκυστική.
Μεταξύ άλλων ωστόσο, σημείωσε ότι απαιτούνται πολιτική ηρεμία, σοβαρότητα, αξιοπιστία και δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης, με σταθερό φορολογικό περιβάλλον και περιορισμό της υπεροφορολόγησης και ταχύτητα απονομής στην απονομή της δικαιοσύνης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …