Ξαφνικός θάνατος για τις 100 δόσεις-Νέα χρέη στο Δημόσιο

xreos3

Όσοι από σήμερα δεν εξοφλούν ή δεν ρυθμίσουν τις νέες οφειλές προς την εφορία εντός 30 ημερών τους, βρίσκονται αυτομάτως από σήμερα, εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων, που σημαίνει ότι χάνουν όλα τα ευεργετήματα, που είχαν μέχρι τώρα.
Ο νόμος που συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές, εφαρμόζει αποβολή από το καθεστώς με το παραμικρό νέο χρέος και εμείς παρατηρούμε ατάραχοι τις εξελίξεις.
Μάλιστα από την 1η Ιουλίου 2016 έως 31 Δεκεμβρίου 2017, προβλέπεται και η μείωση της χρονικής προθεσμίας από 30 ημέρες σε 15 ημέρες.
Από την 1η Ιανουαρίου 2017 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η ρύθμιση χάνεται εάν ένας οφειλέτης καθυστερήσει για 10 ημέρες , ενώ από την 1η Ιανουαρίου 2018 προϋπόθεση για τη διατήρηση της ρύθμισης είναι η εξόφληση των νέων οφειλών εντός της νόμιμης προθεσμίας καταβολής τους, δηλαδή άμεσα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …