3 8μηνες προσλήψεις στο Δήμο Παιονίας

unnamed (2)
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τρία (3) άτομα για την απρόσκοπτη λειτουργία της, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την παροχή έργου στους τομείς Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης Τμημάτων
- Μουσικής, Φιλαρμονικής και
-Χορού-Χορογραφίας,
Απαραίτητα Δικαιολογητικά:
• Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
• Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 ΠΔ 50/2001 και Ν.148/11914).
• Αποδεικτικό προϋπηρεσίας στο αντικείμενο της ειδικότητας
• Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (για την εντοπιότητα)
• Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία δηλώνεται ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση)
• Βιογραφικό Σημείωμα
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας (Δ/νση : Ευρωπός, τηλ. 23433 50614, 50616) κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στις τοπικές εφημερίδες (ημερομηνία δημοσίευσης : 16-12-2015)
ΕΠΙΛΟΓΗ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή που ορίζει το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας.
Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων της Επιχείρησης καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Παιονίας. Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, ενώπιον του Δ.Σ. της Επιχείρησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι πληρωμές από υπουργείο Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ την εβδομάδα 17-21 Μαΐου

Την πληρωμή των αποζημιώσεων για την αποζημίωση δώρου Πάσχα Απριλίου για αναστολές συμβάσεων εργασίας και …