"Καλλιτεχνικές" προσλήψεις στο Δήμο Παπάγου Χολαργού

unnamed (2)

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ΔΕΚΑ (10) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, που εδρεύει στον Δήμο Παπάγου Χολαργού, Νομού Αττικής, Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Αυτοχρηματοδοτούμενα Πολιτιστικά Επιμορφωτικά τμήματα ΔΟΠΑΠ» με:
1. εκμάθηση ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά.
2. εκμάθηση κλασικού και μοντέρνου χορού.
3. εκμάθηση Κοπτικής - Ραπτικής.
4. εκμάθηση κατασκευής Κοσμήματος.
5. εκμάθηση Μουσικοκινητικής Αγωγής, σύστημα Οrff,
6. Θεατρικό Παιχνίδι,
7. Εκμάθηση αγιογραφίας,
8. Εκμάθηση τραγουδιού,
9. Εκμάθηση ψηφιδωτού και
10. Ιατρική κάλυψη των αθλουμένων του Δ.Ο.Π.Α.Π., συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:
α) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr),
β) Στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση και
γ) Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στον δικτυακό τόπο της Υπηρεσίας.
Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) η μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου Παπάγου 15669 απευθύνοντάς την στη Γραμματεία του ΔΟΠΑΠ (κα Σταυρούλα Σκιάνη) ή στο Τμήμα Πολιτιστικού υπόψη κου Στέλιου Οικονόμου (τηλ. επικοινωνίας: 210-6543879 εσ. 4 ή 110).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μόνο μία αίτηση επιλογής, ΚΑΙ μόνο για μια θέση κατηγορίας προσωπικού ΠΕ ή ΔΕ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Goldman Sachs: Η μήνυση πρώην υπαλλήλου που σοκάρει-Μπούλινγκ, γροθιές και εξευτελισμοί

Γροθιές, απειλές και μπούλινγκ για τους σύγχρονους «σκλάβους» των χρηματοπιστωτικών κολοσσών, αποκαλύπτει η μήνυση ενός …