Ξυλοκοπήθηκε από κουκουλοφόρους ο Β.Οικονόμου(VIDEO)

οικονομου

Επίθεση από δέκα άτομα που φορούσαν κουκούλες και κράνη, δέχθηκε στην οδό Βαλτετσίου στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ έτρωγες σε εστιατόριο μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη βουλή,  ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος τραυματισμένος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, από όπου αποχώρησε στις 2 τα ξημερώματα, μετά την υποβολή του σε μία σειρά εξετάσεων.

«Δεν μπορεί στην εποχή που ζούμε να υπάρχουν άβατα. Δεν μπορούμε να ζούμε σε αυτή τη ζούγκλα. Μετά από 10’ με πλησίασε ένας κουκουλοφόρος και με ρώτησε αν είμαι ο Οικονόμου και όταν του απάντησα ναι, μου έριξε μια μπουνιά και εκείνη τη στιγμή έφθασαν άλλα 10 άτομα. Αν ξαναπατήσεις το πόδι σου στα Εξάρχεια, θα σε εκτελέσουμε» ήταν τα τελευταία λόγια των κουκουλοφόρων, όταν αποχώρησε από το μαγαζί ο βουλευτής της ΝΔ, όπως τα μετέφερε ο ίδιος μιλώντας στον Αντ1:

Ο Βασίλης Οικονόμου για την επίθεση που δέχθηκε από Enikos_gr

Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία οι άγνωστοι πλησίασαν τον κ. Οικονόμου, τον ρώτησαν αν είναι ο βουλευτής και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …