Στάση εργασίας σε μετρό, τραμ και ΗΣΑΠ

mmm600_178617943

Στάση εργασίας πραγματοποιήσουν σήμερα, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ, από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχθηκαν ελεγκτές από κουκουλοφόρους στο σταθμό της Ομόνοιας.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους, τα σωματεία εργαζομένων στα μέσα σταθερή τροχιάς, κάνουν λόγο για:
"Καταγγέλλουμε τη γκανγκστερικού τύπου απρόκλητη, αιματηρή επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας και ζητάμε απο τις Αστυνομικές αρχές να κινηθούν, άμεσα και χωρίς χρονοτριβή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ώστε να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη" τονίζουν στην ανακοινωσή τους οι εργαζόμενοι.
Επιπλέον, καλούν τα συναρμόδια Υπουργεία να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων έτσι ώστε να μην επαναληφθεί το τραγικό αυτό γεγονός. "Σε αντίθετη περίπτωση τα Σωματεία, οπως αναφέρουν, θα λάβουν άμεσα μέτρα αποσυροντας τους εργαζόμενους απο τον έλεγχο των εισιτηρίων".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …