Τρέχουν στο Υπουργείο μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις αντικειμενικές

enfia-akinita-620x320

Την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων αναδρομικά από 21 Μαΐου 2015, αποφάσισε το ΣτΕ, ακυρώνοντας την παράλειψη της Κυβέρνησης να προβεί στην έκδοση υπουργικής απόφασης αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών ενώ παράλληλα όρισε χρόνο έναρξης ισχύος της απόφασης που υποχρεούται να εκδώσει η Κυβέρνηση την 21η Μαΐου 2015.

Η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, ήταν αποτέλεσμα στην προσφυγής 13 φορολογούμενων πολιτών, οι οποίοι έχουν ακίνητα σε διάφορα σημεία της χώρας. και οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί η άρνηση της Κυβέρνησης να εκδώσει ανά διετία, όπως είχε υποχρέωση από το νόμο, απόφαση για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, για την οποία ουδέποτε απάντησε σε σχετικό τους αίτημα το υπουργείο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …