6 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Παύλου Μελά

-ERGASIA-jobs-growth
Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έξι (06) ατόμων για την υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος και συγκεκριμένα : Ειδικότητα: ΥΕ Καθαριστριών - στών Διάρκεια σύμβασης: Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-08-2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.
Αριθμός ατόμων: 6
Κύρια προσόντα: Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν. 2527/97
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Παύλου Μελά» Ιασονίδου & Λεχόβου γωνία Σταυρούπολη, Τ.Κ. 56430, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα υπόψιν κας Εξταιριώτου Δέσποινας εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας ήτοι από 14/12/2015 έως και 23/12/2015 και ώρες από τις 8.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ..
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης:
α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση·
β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr καθώς και του Δήμου μας www.pavlosmelas.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας: Σημαντική δικαστική απόφαση για τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Με μια πρωτοποριακή δικαστική απόφαση που δημιουργεί νομολογιακό δεδομένο για πολλούς εργαζόμενους αντίστοιχων δημοτικών επιχειρήσεων …