Bild: Τρεις μήνες για την συντριβή της κυβέρνησης Τσίπρα

ALEXIS_932005661

Το σημερινό άρθρο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Γερμανίας, Bild,γράφει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα. Η γερμανική εφημερίδα προσθέτει ότι οι βουλευτές του δεν τον ακολουθούν.

Ακόμα και οι πιο στενοί σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και φίλοι από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα συντριβεί τους επόμενους τρεις μήνες», υποστηρίζει το επίμαχο δημοσίευμα.

H γερμανική εφημερίδα "Bild", κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με το χθεσινό προβλέποντας ότι η κυβέρνηση των Αθηνών δεν θα μακροημερεύσει. Αυτή τη φορά η "Bild", επικαλούμενη έρευνα που έκανε η ίδια στην Αθήνα, υποστηρίζει ότι η διάρκεια ζωής που απομένει στην κυβέρνηση Τσίπρα είναι τρεις μήνες.
«Μέσα από έρευνες της "Bild" στην Αθήνα, ακόμα και οι πιο στενοί σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και φίλοι από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα συντριβεί τους επόμενους τρεις μήνες», υποστηρίζει το επίμαχο δημοσίευμα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα ευνοήσει τις επενδύσεις

Να μην ενοχοποιούνται οι επενδύσεις στα ακίνητα, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας σε ομιλία του σε …