Προπληρώνει δώρο Χριστουγέννων και το επίδομα ανεργίας ο ΟΑΕΔ

DVRO XRISTOYG
Την απόφαση να προπληρώσει στις 18 Δεκεμβρίου, το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα ανεργίας, στους δικαιούχους, έλαβε η διοίκηση του ΟΑΕΔ, τονίζοντας ότι η προπληρωμή θα γίνει για κοινωνικούς λόγους, για να μπορέσουν οι δικαιούχοι να αποκτήσουν έστω και αυτή την περιορισμένη ρευστότητα που παρέχει το επίδομα ανεργίας των 360 ευρώ, ενόψει των εορταστικών ημερών που έπονται.
Πιο συγκεκριμένα:
• Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων 2015 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις μητέρες δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
• Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που καταβάλλονται κανονικά από 19 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και 6 Ιανουαρίου 2016.
Οι πληρωμές θα γίνουν με πίστωση των αντίστοιχων τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων. Σημειώνεται ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.
Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, που αφορούν τον Οκτώβριο του 2015, ανέρχονται σε 112.489, οι επιδοτούμενοι άνεργοι.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές - Δείτε Live

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν συνολικά 42 υποψήφιοι - Καταχειροκροτήθηκε η ανακοίνωση υποψηφιότητας του …