24ωρη απεργία από Λιμενεργάτες ΟΛΠ, ΟΜΥΛΕ

olp_limani_peiraia

"Ο αγώνας των εργαζομένων θα συνεχιστεί μέχρι την ανατροπή της πολιτικής πώλησης των Λιμανιών."

Με αυτή την ανακοίνωση τα διοικητικά συμβούλια της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών και του Συνδέσμου Εποπτών-Αρχιεργατών ΟΛΠ, γνωστοποιούν την κάθετη αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των ΟΛΠ και ΟΛΘ και στην  απαξίωση όλων των λιμανιών, προγραμαμτίζοντας νέο κύκλο κινητοππιήσεων:

  • Δευτέρα 21/12/2015, 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, κινητοποίηση και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11:30 και πορεία στο ΤΑΙΠΕΔ.

Είναι η ημέρα που θα κατατεθούν στο ΤΑΙΠΕΔ οι δεσμευτικές προσφορές από τους τρεις ενδιαφερόμενους επενδυτές για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ)., ενώ εκτιμάται πως περίπου στα μέσα Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί επίσημα ο νέος υποψήφιος ιδιοκτήτης του ΟΛΠ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …