Νοσηλευτή ζητά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία

nosileutes-620x320

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ.) προτίθεται να προσλάβει νοσηλευτή/νοσηλεύτρια ΤΕ ή ΠΕ για πλήρη απασχόληση σε βάρδιες 24ώρου στον Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Νεαπόλεως 9-11, Βύρωνας, Αθήνα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πρόσληψη μόνο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση xsopsi@otenet.gr το αργότερο έως 20 Δεκεμβρίου 2015, συνυποβάλλοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα πρέπει να περιέχονται πληροφορίες για όσα στοιχεία περιγράφονται, ως υποχρεωτικά ή επιθυμητά, στην παρούσα.

Ο/Η νοσηλευτής/νοσηλεύτρια που θα επιλεγεί τελικά θα απασχοληθεί αμειβόμενος σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Ενιαίο Μισθολόγιο επιχορηγούμενων από το δημόσιο φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι, εκτός του πτυχίου τους, θα πρέπει να διαθέτουν οπωσδήποτε:

– Σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος,

– Βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων Office Windows,

– Εργασιακή εμπειρία, σχετική με το αντικείμενο, τουλάχιστον ενός (1) έτους σε μονάδα ψυχικής υγείας, που θα κληθούν να πιστοποιήσουν σε περίπτωση επιλογής τους.

– Επιπλέον προσόντα όπως γνώση ξένης γλώσσας, εργασιακή εμπειρία σε δομές κοινωνικής ψυχιατρικής φροντίδας ή/και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, βασικές γνώσεις ψυχοπαθολογίας και συμβουλευτικής, ερευνητικό ενδιαφέρον κ.α. θα συνεκτιμηθούν.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την τύχη της αίτησής τους με ηλεκτρονικό μήνυμα, ενώ οι επικρατέστεροι εξ αυτών θα κληθούν σε συνέντευξη με μέλη της σχετικής Επιτροπής Αξιολόγησης.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …