Ιατρικό προσωπικό προσλαμβάνεται σε Δήμο

νοσηλευτης

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ» ανακοινώνει την πρόσληψη με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου διάρκειας ενός έτους, (5) ιατρών και συγκεκριμένα :

- δύο (2) ιατρούς ειδικότητας παιδιάτρου για την κάλυψη αναγκών των Παιδικών Σταθμών και
- τριών (3) ιατρών παθολόγων για τις ανάγκες των ΚΑΠΗ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 29/12/2015.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

    1. 1. δύο (2) θέσεις ιατρών ΠΕ-15 με ειδικότητα παιδιάτρου

Το έργο που θα εκτελεστεί θα είναι η συχνή παρακολούθηση της σωματικής υγείας των βρεφών και νηπίων που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Παύλου Μελά, που είναι ενταγμένοι στο ΕΣΠΑ και υλοποιούν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Συγκεκριμένα :

  • Επίσκεψη των ιατρών στους παιδικούς σταθμούς, δύο φορές το μήνα ή συχνότερα εφόσον αυτό επιβάλλεται για λόγους ουσιαστικής άσκησης του ιατρικού ελέγχου.
  • Τήρηση στο κάθε τμήμα, ατομικού φακέλου για κάθε νήπιο και η καταγραφή σ΄ αυτόν όλων των απαραίτητων ιατρικών δεδομένων και παρατηρήσεων.
  • Συνεργασία με τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ν.Π.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 12μηνη και η αμοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 5.000,00 € ανά άτομο.

    1. τρεις (3) θέσεις ιατρών ΠΕ με ειδικότητα ειδικού παθολόγου

Το έργο που θα εκτελεστεί θα είναι η συχνή παρακολούθηση της σωματικής υγείας και των ειδικών προβλημάτων (κινητικά, σωματικά, αλτσχάιμερ, κ.λ.π.), η παραπομπή σε κλινικές εξετάσεις και η συνταγογραφία, των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Ο τόπος εκτέλεσης του έργου θα είναι τα ΚΑΠΗ του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Παύλου Μελά.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 12μηνη και η αμοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 6.700,00 €.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Φωτοαντίγραφο Πτυχίου ή διπλώματος Ιατρικής Σχολής και Ιατρικής ειδικότητας
  • Φωτοαντίγραφο Άδειας ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος
  • Βιογραφικό σημείωμα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ στην διεύθυνση: Ιασωνίδου & Λεχόβου γωνία Σταυρούπολη, Τ.Κ. 56430 – (τηλ. επικοινωνίας: 2310 654135 εσωτ. 3).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …