Προσλήψεις και αναπτυξιακός νόμος προ των πυλών

dragasakis

Στη Βουλή θα κατατεθεί για ψήφιση στη βουλή ο νέος αναπτυξιακός νόμος, με το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής στην συνεδρίασή του υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, να ασχολείται επίσης με την Αναπτυξιακή Τράπεζα, το Αναπτυξιακό Συμβούλιο και τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Η αναπτυξιακή τράπεζα αρχικά θα βασιστεί στο ΕΤΕΑΝ και στη συνέχεια θα υπάρξει συνεργασία και με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Σχετικά με τα Χρηματοδοτικά εργαλεία, ο αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, επεσήμανε πως το σχέδιο που θα αξιοποιήσει η κυβέρνηση θα στηρίζεται στην καθολική απορρόφηση κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ.

Επίσης στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής, γνωστοποιήθηκε ότι την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα θα προκηρυχθούν 200 θέσεις ελεγκτών για τους φακέλους υποθέσεων που εκκρεμούν από τους παλιούς αναπτυξιακούς νόμους, με το Αναπτυξιακό Συμβούλιο να ξεκινά τον Ιανουάριο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …