Σύντομα η καταβολή στους αγρότες των παλαιών οφειλών

agrotes

Οφειλές ύψους 120 εκατ. ευρώ παλαιότερων ετών της εξισωτικής αποζημίωσης, αλλά και τα παλαιά χρέη ενισχύσεων από το 2008 έως το 2014, θα πιστωθούν άμεσα αλλά άγνωστο πότε, στους δικαιούχους αγρότες, κατά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε με παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.
Τους μίλησε για τα αποτελέσματα της τηλεπισκόπησης, που όπως υποστήριξε δεν μπορούν να ερμηνευτούν, με αποτέλεσμα οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ να αναγκαστούν προσεχώς να διενεργήσουν επιτόπιο έλεγχο, ώστε να ακολουθηθεί η νόμιμη από την Ευρωπαική Ένωση νομοθεσία.
Από την δική τους πλευρά οι εκπρόσωποι των αγροτών έθεσαν στον υπουργό το θέμα του αποκλεισμού μερικών παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας από την προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης του έτους 2015, ζητώντας επιτάχυνση των διαδικασιών εξέτασης των ενστάσεών τους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …