Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

deya
Για να καλύψει ανάγκες της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας σε προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες εξέδωσε απόφαση το Υπουργείο Εσωτερικών που εγκρίνει 6 προσλήψεις.
Συγκεκριμένα το ΥΠΕΣ εγκρίνει τη σύναψη έξι (6) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.
Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού με την εποπτεία του ΑΣΕΠ Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη ποσού πενήντα έξι χιλιάδων διακοσίων εξήντα οκτώ (56.268€) ευρώ περίπου σε βάρος του προϋπολογισμού της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττει ο ανωτέρω φορέας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …