2.440 προσλήψεις μόνιμων γιατρών και προσωπικού στο ΕΣΥ

giatros-nosokomeio4
Από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, εγκρίθηκε η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου αναφορικά με την έναρξη διαδικασιών πρόσληψης 585 ατόμων, επικουρικού προσωπικού, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έως 12 μήνες.
Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την πρόσληψη 985 μόνιμων εργαζομένων στο ΕΣΥ, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και οι υπόλοιπες 2.440 θέσεις μόνιμων γιατρών και προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Όλες οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και οι εργαζόμενοι θα διοριστούν στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της χώρας στις αρχές του 2016.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …